ZASTRI.SI
VzorciIzmeraMontažaPošiljanjeO nas/kontaktVprašanja
HITRI IZRAČUN CENE
cmm
 Širina:
Višina:
Color gamma

NISTE PREPRIČANI, DA LAHKO SENČILA KUPITE NA SPLETU IN VGRADITE SAMI?

SEVEDA ZMORETE !

Če ste že kdaj sestavili v IKEI kupljeno pohištvo in imate pri roki osnovno orodje (merilni trak, vrtalnik, izvijač,...) vas bomo z navodili za izmero in vgradnjo vodili skozi proces, lahko pa nas za nasvet tudi pokličete ali nam pošljete e-mail.

Ostane vam samo še, da se registrirate na ZASTRI.SI in z uporabo spletnega konfiguratorja sestavite vaše idealno senčilo.

NOTRANJE ŽALUZIJENaš izbor po meri izdelanih notranjih žaluzij ponuja pestro paleto stilov in materialov. Ta senčila so na voljo v 4 širinah lamel, v standardni in tudi retro izvedbi, z nosilno vrvico ali trakom - izbira je vaša.

Naše notranje žaluzije so na voljo v mnogih opestri paleti barv pokrivnih barv v mat ali svetleči izvedbi za alu žaluzije, in naravnih odtenkih za lesene žaluzije. V naši ponudbi imamo tudi žaluzije, ki združujejo aluminij in les v čudovit estetski učinek. [alu žaluzije 50mm RETRO]

Vas naša senčila so izdelana točno po vaših merah, tako da lahko poljubno kombinirate ponujene možnosti in s tem ustvarite resnično individualne žaluzije za vaša okna.

Lesene žaluzije

Naša ponudba lesenih žaluzij je zelo popularna zaradi njihove atraktivne cene in vrhunske kvalitete - narejene iz pravega lesa, lipe in eksotičnega abachija. Lesene žaluzije so impresivno senčilo, ki so na voljo tudi v RETRO različici, z lesenimi lamelami v barvah: belaorehhrastzlati hrastpekan

 ... 
Žaluzije iz bambusa
PVC žaluzije v imitaciji lesa

PVC žaluzije v imitaciji lesa so manj stilsko pa vendar praktično in lepo senčilo, narejeno iz pvc. Te žaluzije so močne in odporne proti obrabi. Naše žaluzije so na voljo v raznih barvah.

 ... 
Alu žaluzije v imitaciji lesa

Žaluzije z lamelami potiskanimi v vzorec orehahrastazlatega hrasta ind rdeče bukve, dajejo videz pravega lesa in so dobavljive v express in standard/luxury izvedbah [palica, spodnja prečka in okrasna letev so leseni]

 ... 
Alu žaluzije

Naše alu žaluzije so dobavljive v široki paleti barv: beličrnisrebrnizlatizelenirdeči,rmeni in modri - v svetleči, mat, metallik and prašni izvedbi, izbirate pa lahko med 16mm, 25mm, 35mm and 50mm aluminijastimi lamelami.

 ... 
€ 110.19 € 77.13
--- Cena vsebuje DDV ---
(Širina: 500mm  Višina: 1000mm)
€ 105.57 € 68.61
--- Cena vsebuje DDV ---
(Širina: 500mm  Višina: 1000mm)
€ 130.69 € 98.01
--- Cena vsebuje DDV ---
(Širina: 500mm  Višina: 1000mm)
€ 93.56 € 70.17
--- Cena vsebuje DDV ---
(Širina: 500mm  Višina: 1000mm)
€ 113.70 € 73.91
--- Cena vsebuje DDV ---
(Širina: 500mm  Višina: 1000mm)
€ 84.72 € 59.30
--- Cena vsebuje DDV ---
(Širina: 500mm  Višina: 1000mm)
PLAČILO
POMEMBNE INFORMACIJE
NAKLJUČNA RECENZIJA
Andrej Bajt, Slovenija
Doma smo imeli nekaj oken zastrtih z lesenimi žaluzijami, ki so po dolgih letih tehnično dotrajale, vendar nismo želeli spremeniti narave notranje ure ... preberi več
OBIŠČITE NAS

@:  info@zastri.si

M:  070/384-690

Kaj pravijo kupci... Senčila po meri
Copyright © 2005-2021 ZASTRI.SI Spletna trgovina s senčili