ZASTRI.SI
VzorciIzmeraMontažaPošiljanjeO nas/kontaktVprašanja
HITRI IZRAČUN CENE
cmm
 Širina:
Višina:
Color gamma

NISTE PREPRIČANI, DA LAHKO SENČILA KUPITE NA SPLETU IN VGRADITE SAMI?

SEVEDA ZMORETE !

Če ste že kdaj sestavili v IKEI kupljeno pohištvo in imate pri roki osnovno orodje (merilni trak, vrtalnik, izvijač,...) vas bomo z navodili za izmero in vgradnjo vodili skozi proces, lahko pa nas za nasvet tudi pokličete ali nam pošljete e-mail.

Ostane vam samo še, da se registrirate na ZASTRI.SI in z uporabo spletnega konfiguratorja sestavite vaše idealno senčilo.


Kako naročiti senčila, ki so širša od 2600 mm?
Cene senčil v spletni trgovini ZASTRI.SI so nižje kot pri lokalnih prodajalcih senčil. Da bi vam take cene lahko zagotovili, smo se povezali s tovarnami senčil na območju EU, kjer smo dobili najugodnejše pogoje za izdelke vrhunske kakovosti. Posledica tega pa je, da morajo vaša senčila prepotovati kar nekaj kilometrov, preden jih dostavimo do vaših vrat.
Podjetja, ki ponujajo mednarodno pošiljanje paketov na področju EU po dostopnih cenah imajo striktne omejitve pri definiciji paketa. Osnovna omejitev (poleg teže 50 kg) , kjer je cena pošiljanja še relativno nizka, je dolžina. Senčila tako ne smejo biti daljša od 2600 mm (2700 mm skupaj z embalazo), da še padejo v omenjeno kategorijo.
Kupci, ki pa bi vseeno želeli ali potrebovali senčila, ki so še vedno v mejah maksimalnih dimenzij posameznega senčila, vendar pa širša od 2600 mm (senčila večjih dimenzij) pa naprošamo, da nas kontaktirate po elektroski pošti z detajli željenega naročila; tip senčila, širina senčila in količina ter seveda željen kraj dostave s poštno številko, da vam lahko pripravimo ponudbo za pošiljanje paketa večjih dimenzij.
POMEMBNO: Cene senčil večjih dimenzij do njihove maksimalne možne velikosti lahko v naši spletni trgovini vidite v vsakem trenutku in jih tudi dodate v nakupovalno košarico, vendar naročila ne morete dokončati in oddati, dokler ne sprejmete ponudbe stročkov dostave.

Ko se bomo dogovorili o višini stročkov dostave, se boste lahko prijavili v spletno trgovino, mi pa bomo v vašem računu omogočili izbiro senčil večjih dimenzij in dodali dogovorjene stroške dostave pri zaključku nakupa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
*** Vsak tip senčil je izdelan iz določenega matriala: les, aluminij, tkanina, umetne mase. To daje senčilu določene lastnosti, kakovost in izgled, obenem pa določa tudi naravne omejitve pri maksimalni možni širini in višini senčila. Poglejte zavihek LASTNOSTI IZDELKA na strani posameznega senčila.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
** stročki pošiljanja za senčila do širine 2600 mm je med € 26.94 in € 47.00 za posamezno naročilo na večino destinacij po kontinentalni Evropi (UPS ali GLS), senčila večjih dimenzij pa ponavadi pošiljamo po DHL ali Schenker.

PLAČILO
POMEMBNE INFORMACIJE
NAKLJUČNA RECENZIJA
Brigita F., Slovenija
Naročili smo žaluzije iz bambusa, 50 mm. Zelo zadovoljni - odlična kakovost, dostava v roku, enostavna montaža. Stanovanje dobilo popolnoma novo, topl ... preberi več
OBIŠČITE NAS

@:  info@zastri.si

M:  070/384-690

Kaj pravijo kupci... Senčila po meri
Copyright © 2005-2024 ZASTRI.SI Spletna trgovina s senčili