ZASTRI.SI
VzorciIzmeraMontažaPošiljanjeO nas/kontaktVprašanja
HITRI IZRAČUN CENE
cmm
 Širina:
Višina:
Color gamma

NISTE PREPRIČANI, DA LAHKO SENČILA KUPITE NA SPLETU IN VGRADITE SAMI?

SEVEDA ZMORETE !

Če ste že kdaj sestavili v IKEI kupljeno pohištvo in imate pri roki osnovno orodje (merilni trak, vrtalnik, izvijač,...) vas bomo z navodili za izmero in vgradnjo vodili skozi proces, lahko pa nas za nasvet tudi pokličete ali nam pošljete e-mail.

Ostane vam samo še, da se registrirate na ZASTRI.SI in z uporabo spletnega konfiguratorja sestavite vaše idealno senčilo.

LESENE IN BAMBUS ŽALUZIJE PO POSEBEJ UGODNI CENI

LESENE IN BAMBUS ŽALUZIJE PO POSEBEJ UGODNI CENI

Lesene žaluzije so najžlahtnejše notranje senčilo. Ker je les naraven material s svojo neponovljivo strukturo in eleganco, bo vsakem interierju dodal dodal stilsko piko na i. Lesene žaluzije so pri nas na voljo v različnih materialih lesa (bambus, lipa, abachi), obdelanih z lazurami v široki izbiri barv. Njihov izgled lahko dodatno obogatite z barvnimi trakovi in več stili mehanizmov in nosilnih letev.

ZASTRI.SI vam ponuja lesene žaluzije po posebej ugodnih cenah, ker verjamemo, da si s svojo lepoto in eleganco zaslužijo častno mesto tudi na oknih naših domov.

PLAČILO
POMEMBNE INFORMACIJE
NAKLJUČNA RECENZIJA
Brigita F., Slovenija
Naročili smo žaluzije iz bambusa, 50 mm. Zelo zadovoljni - odlična kakovost, dostava v roku, enostavna montaža. Stanovanje dobilo popolnoma novo, topl ... preberi več
OBIŠČITE NAS

@:  info@zastri.si

M:  070/384-690

Kaj pravijo kupci... Senčila po meri
Copyright © 2005-2024 ZASTRI.SI Spletna trgovina s senčili