ZASTRI.SI
VzorciIzmeraMontažaPošiljanjeO nas/kontaktVprašanja
HITRI IZRAČUN CENE
cmm
 Širina:
Višina:
Color gamma

NISTE PREPRIČANI, DA LAHKO SENČILA KUPITE NA SPLETU IN VGRADITE SAMI?

SEVEDA ZMORETE !

Če ste že kdaj sestavili v IKEI kupljeno pohištvo in imate pri roki osnovno orodje (merilni trak, vrtalnik, izvijač,...) vas bomo z navodili za izmero in vgradnjo vodili skozi proces, lahko pa nas za nasvet tudi pokličete ali nam pošljete e-mail.

Ostane vam samo še, da se registrirate na ZASTRI.SI in z uporabo spletnega konfiguratorja sestavite vaše idealno senčilo.

Preberite, kaj so drugi rekli o izdelki
Prikazujem 1 do 5 (od 5 recenzij/mnenj)
žaluzije iz bambusa 50mm od Brigita F., Slovenija Dodano: nedelja 25 junij, 2023
žaluzije iz bambusa 50mm Naročili smo žaluzije iz bambusa, 50 mm. Zelo zadovoljni - odlična kakovost, dostava v roku, enostavna montaža. Stanovanje dobilo popolnoma novo, toplo podobo.

Ocena: 5 od 5 zvezdic! [5 od 5 zvezdic!]
žaluzije iz bambusa 35mm od Andrej Bajt, Slovenija Dodano: petek 06 marec, 2015
žaluzije iz bambusa 35mm Doma smo imeli nekaj oken zastrtih z lesenimi žaluzijami, ki so po dolgih letih tehnično dotrajale, vendar nismo želeli spremeniti narave notranje ureditve. Nekaj prijetnega je v barvi in toplini svetlobe, ki sije skozi lesene žaluzije. Pred dvema tednoma smo navezali stik z Zastri, ki ga prej nismo poznali. Stekel je postopek in danes je ekipa montirala šest bambusnih žaluzij. Bambusne žaluzuje priporočam vsem, ki stanovanje opremljajo - v manj je več - slogu, firmo, ki jih je dobavila in montirala pa vsem, ki cenijo zanesljivega partnerja.

Andrej Bajt, Ljubljana

Ocena: 5 od 5 zvezdic! [5 od 5 zvezdic!]
lesene žaluzije 50mm VINTAGE od D. Ilić, Slovenija Dodano: torek 03 marec, 2015
lesene žaluzije 50mm VINTAGE Visoka cena pri ostalih ponudniki nas je skorajda odvrnila od ideje nakupa lesenih žalluzij, nakup preko spleta pa se nam je zdel precej riskanten.
Pa smo vseeno kontaktirali Zastri.si, kjer so nam omogočili pregled vzorcev in že zmontiranih žaluzij.
Dodali še kup nasvetov na kaj naj bomo pozorni pri izbiri senčila, sam postopek naročila na spletni strani pa je dobro izdelan in te vodi po korakih in ne moreš kaj prav dosti zgrešiti. Stran je nasploh praktična in uporabna, da takojšnjega izračuna sploh ne omenjam - tega pri ostalih ponudnikih v SLO ni.
Status pošiljke smo ves čas spremljali online in, če nebi bilo obilnega sneženja, bi prispela še pred navedenim
rokom. Vse zgledno zapakirano in nepoškodovano.
Pri montaži se je zopet iskazal Marko (Zastri.si) - prišel je v pomoč pri montaži na najvišje okno (na 5 m), na ostala okna pa sem zmontiral sam, saj je sama montaža res enostavna.
Pozoren moraš biti že v štartu predvsem pri izmeri - nam je uspelo na dveh oknih (dvojna vrata na teraso) napisati napačno širino pri naročilu - na srečo preveliko : ) in zopet se je iskazal Marko, ki je uredil, da nam je mizar našo napako poceni rešil.
Tako da, kot že na strani vztrajno opozarjajo - sama izmera je najbolj važna.
Smo se pa mi odločili za 50 mm lesene, vintage - golden oak žaluzije s trakovi in zmontirane zgledajo res fenomenalno.

Lep pozdrav,
Drago

Ocena: 5 od 5 zvezdic! [5 od 5 zvezdic!]
žaluzije iz bambusa 65mm od V. Stamenković, Hrvatska Dodano: torek 15 julij, 2014
žaluzije iz bambusa 65mm Žaluzine od bambusa (65 mm, bijela boja) su prvoklasno izrađene od dobrih materijala. Svi dijelovi su pažljivo obrađeni, a drvo uredno obojano bez ikakvih grešaka. Pošiljka je stigla u rekordnome roku. S obzirom na preveliku maržu koje računaju uvoznici i preprodavači u Hrvatskoj, ovakva žaluzina košta dva do čak tri puta više, pa je ovaj način narudžbe po mjeri izravno od proizvodžača sjajna ideja! Komunikacija s osobljem firme Zastri bila je vrlo ugodna i profesionalna.

Jedina zamjerka je da vijci za montažu nosilaca nisu isporučeni u paketu - bilo bi zgodno da su standardni dio paketa ili barem preporuka vrste i jačine vijaka s obzirom na težinu. Također, osobi koja još nije imala iskustva s montažom dobro bi došao koji dobar crtež položaja i zapiranja nosilaca na strop/zid.

Malo upozorenje temeljeno na vlastitim pogreškama: treba pažljivo izmjeriti prostor u kojega se smješta žaluzina, dobro pazeći na izbočine, prepreke (npr. kvake) i slično. Ako se žaluzina smješta u gornje okno starinskog prozora s gornjim malim krilima, vrlo je važna debljina skupljenih žaluzina da bi se prozor mogao otvoriti - debljina snopa je uvijek nekoliko cm veća nego na informativnom izračunu na web stranicama jer se letvice nikada ne mogu skroz stisnuti!

Ocena: 5 od 5 zvezdic! [5 od 5 zvezdic!]
lamelne zavese iz blaga od IPKOM d.o.o., Slovenija Dodano: petek 07 marec, 2014
lamelne zavese iz blaga Naročili smo lamelne zavese za poslovni prostor. Navodila za izmero so bila nedvoumna, dobavni rok krajši od navedenega, kvaliteta ok, povrh vsega pa še odlična poprodajna odzivnost. Skratko zelo zadovoljni.

Ocena: 5 od 5 zvezdic! [5 od 5 zvezdic!]
Prikazujem 1 do 5 (od 5 recenzij/mnenj)
PLAČILO
POMEMBNE INFORMACIJE
NAKLJUČNA RECENZIJA
Brigita F., Slovenija
Naročili smo žaluzije iz bambusa, 50 mm. Zelo zadovoljni - odlična kakovost, dostava v roku, enostavna montaža. Stanovanje dobilo popolnoma novo, topl ... preberi več
OBIŠČITE NAS

@:  info@zastri.si

M:  070/384-690

Kaj pravijo kupci... Senčila po meri
Copyright © 2005-2024 ZASTRI.SI Spletna trgovina s senčili