ZASTRI.SI
VzorciIzmeraMontažaPošiljanjeO nas/kontaktVprašanja
HITRI IZRAČUN CENE
cmm
 Širina:
Višina:
Color gamma

NISTE PREPRIČANI, DA LAHKO SENČILA KUPITE NA SPLETU IN VGRADITE SAMI?

SEVEDA ZMORETE !

Če ste že kdaj sestavili v IKEI kupljeno pohištvo in imate pri roki osnovno orodje (merilni trak, vrtalnik, izvijač,...) vas bomo z navodili za izmero in vgradnjo vodili skozi proces, lahko pa nas za nasvet tudi pokličete ali nam pošljete e-mail.

Ostane vam samo še, da se registrirate na ZASTRI.SI in z uporabo spletnega konfiguratorja sestavite vaše idealno senčilo.

    
    

ZATEMNITVENA SENČILA

 

Naš sedanji obseg opravljenih po meri blackout rolete, so rolete z zatemnitvene tkanine na cevi za popolno zatemnitvene učinek - praktična in poceni rešitev za vaše potrebe, ki jih naše osebje dostavljeno v 7-10 dneh od naročila.
Naši custom-made Blackout žaluzije ne bo samo vam potrebno udobje, od močnega sonca v vročih sončnih dni, zjutraj pa bo tudi veliko dekoracijo vaših oken - da odlično prilegajo za vse od njih.

Naša trenutna ponudba po meri izdelanih zatemnitvenih senčil obsega roloje z zatemnitveno tkanino, navito na cev, za popolno zatemnitev - praktična in poceni rešitev za vaše potrebe, dobavljena v 10 delovnih dneh od naročila.

Naša po meri narejena zatemnitvena senčila ne nudijo samo pričakovane zaščite pred močno svetlobo v vročih sončnih dneh in jutrih ampak tudi lepo dekoracijo vaših oken, katerim se odlično prilegajo.

 
€ 85.52 € 64.15
Širina: 500mm
Višina: 1000mm
vsebuje DDV
 
€ 156.79 € 117.60
Širina: 500mm
Višina: 1000mm
vsebuje DDV
Prikazujem 1 do 2 (od 2 izdelkov) Rezultati:  1 
Nazaj
PLAČILO
POMEMBNE INFORMACIJE
NAKLJUČNA RECENZIJA
Brigita F., Slovenija
Naročili smo žaluzije iz bambusa, 50 mm. Zelo zadovoljni - odlična kakovost, dostava v roku, enostavna montaža. Stanovanje dobilo popolnoma novo, topl ... preberi več
OBIŠČITE NAS

@:  info@zastri.si

M:  070/384-690

Kaj pravijo kupci... Senčila po meri
Copyright © 2005-2024 ZASTRI.SI Spletna trgovina s senčili