ZASTRI.SI
VzorciIzmeraMontažaPošiljanjeO nas/kontaktVprašanja
HITRI IZRAČUN CENE
cmm
 Širina:
Višina:
Color gamma

NISTE PREPRIČANI, DA LAHKO SENČILA KUPITE NA SPLETU IN VGRADITE SAMI?

SEVEDA ZMORETE !

Če ste že kdaj sestavili v IKEI kupljeno pohištvo in imate pri roki osnovno orodje (merilni trak, vrtalnik, izvijač,...) vas bomo z navodili za izmero in vgradnjo vodili skozi proces, lahko pa nas za nasvet tudi pokličete ali nam pošljete e-mail.

Ostane vam samo še, da se registrirate na ZASTRI.SI in z uporabo spletnega konfiguratorja sestavite vaše idealno senčilo.

    
    

ROLOJI

 

Veseli smo, da vam predstavim naše kolekcije rolet in vas spodbujamo, da brskanje po različnih tkanin barv, vzorcev in tekstur, ki bo zagotovil želeno mero temnenje rešitev za vaš okno. Izdelujemo rolete po naročilu, točno do velikosti, ki ste nam v redu. Tkanine so razrezani v določene velikosti, da se popolnoma prilegajo v oknu.
Naša Rolo je priljubljen okno obloga, ki ponuja bogato izbiro barv in vzorcev, ki se bo ustavila na soncu svetloba, ki prihaja v in tekmo druge barve so prisotne v svoji sobi. To je slepa učinkovit in poceni.

Z veseljem vam predstavljamo našo novo kolekcijo rolojev in vas vabimo, da pobrskate po množici različnih barv, vzorcev in tekstur tkanin, ki bodo zagotovile želeno mero senčenja za vaše okno. Izdelujemo roloje po naročilu, točno v velikosti, ki ste nam nam jo posredovali. Tkanine so rezane na točno velikost, da se popolnoma prilegajo vašem oknu. Naši roloji so priljubljenno okensko senčilo, ki ponuja bogato izbiro barv in vzorcev in se lepo zlije z barvami, ki so prisotne v vašem prostoru. To so učinkovita in poceni senčila.

 
€ 85.52 € 64.15
Širina: 500mm
Višina: 1000mm
vsebuje DDV
 
€ 85.52 € 64.15
Širina: 500mm
Višina: 1000mm
vsebuje DDV
Prikazujem 1 do 2 (od 2 izdelkov) Rezultati:  1 
Nazaj
PLAČILO
POMEMBNE INFORMACIJE
NAKLJUČNA RECENZIJA
Brigita F., Slovenija
Naročili smo žaluzije iz bambusa, 50 mm. Zelo zadovoljni - odlična kakovost, dostava v roku, enostavna montaža. Stanovanje dobilo popolnoma novo, topl ... preberi več
OBIŠČITE NAS

@:  info@zastri.si

M:  070/384-690

Kaj pravijo kupci... Senčila po meri
Copyright © 2005-2024 ZASTRI.SI Spletna trgovina s senčili