ZASTRI.SI
VzorciIzmeraMontažaPošiljanjeO nas/kontaktVprašanja
HITRI IZRAČUN CENE
cmm
 Širina:
Višina:
Color gamma

NISTE PREPRIČANI, DA LAHKO SENČILA KUPITE NA SPLETU IN VGRADITE SAMI?

SEVEDA ZMORETE !

Če ste že kdaj sestavili v IKEI kupljeno pohištvo in imate pri roki osnovno orodje (merilni trak, vrtalnik, izvijač,...) vas bomo z navodili za izmero in vgradnjo vodili skozi proces, lahko pa nas za nasvet tudi pokličete ali nam pošljete e-mail.

Ostane vam samo še, da se registrirate na ZASTRI.SI in z uporabo spletnega konfiguratorja sestavite vaše idealno senčilo.

SENČILA ZA KREATIVNE LJUDI

SENČILA ZA KREATIVNE LJUDI

ZASTRI.SI prinaša svež pristop k nakupovanju notranjih senčil.

Spletna trgovina je namenjena vsem vam, ki si želite v miru in ob kateremkoli času sprehajati po trgovini z notranjimi senčili. Pri vašem sprehodu vam je na voljo konfigurator, s katerim lahko pregledate veliko različnih kombinacij stilov, barv in materijalov notranjih senčil in njihove cene, ne da bi za to morali prositi trgovca in na ponudbo čakati nekaj dni.Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli idealno senčilo za vaš ambijent in potrebe po senčenju ali temnenju prostora.

Da pa se pred nakupom še zadnjič prepričate, ali ste izbrali pravilni barvni odtenek in material oziroma, če niste prepričani točno kateri bi bil za vas najprimernejši pa vam predlagamo, da najprej naročite vzorce, ki vam jih po pošti pošljemo za simbolično ceno, ki vam jo potem odštejemo od vašega prvega nakupa.

Hkrati vam ZASTRI.SI ponuja možnost, da vaša senčila sami ali s pomočjo naših navodil (tako pisnih, ki jih najdete na spodnjem koncu strani z opisom izdelkov, kot tudi telefonskih, če nas pokličete) izmerite in nato tudi vgradite in s tem prihranite še kak dragocen Evro.

Želimo vam prijetno nakupovanje na ZASTRI.SI

PLAČILO
POMEMBNE INFORMACIJE
NAKLJUČNA RECENZIJA
Brigita F., Slovenija
Naročili smo žaluzije iz bambusa, 50 mm. Zelo zadovoljni - odlična kakovost, dostava v roku, enostavna montaža. Stanovanje dobilo popolnoma novo, topl ... preberi več
OBIŠČITE NAS

@:  info@zastri.si

M:  070/384-690

Kaj pravijo kupci... Senčila po meri
Copyright © 2005-2024 ZASTRI.SI Spletna trgovina s senčili