ZASTRI.SI
VzorciIzmeraMontažaPošiljanjeO nas/kontaktVprašanja
HITRI IZRAČUN CENE
cmm
 Širina:
Višina:
Color gamma

NISTE PREPRIČANI, DA LAHKO SENČILA KUPITE NA SPLETU IN VGRADITE SAMI?

SEVEDA ZMORETE !

Če ste že kdaj sestavili v IKEI kupljeno pohištvo in imate pri roki osnovno orodje (merilni trak, vrtalnik, izvijač,...) vas bomo z navodili za izmero in vgradnjo vodili skozi proces, lahko pa nas za nasvet tudi pokličete ali nam pošljete e-mail.

Ostane vam samo še, da se registrirate na ZASTRI.SI in z uporabo spletnega konfiguratorja sestavite vaše idealno senčilo.

Navodila za izmero

Natisnite Navodila za izmero ->
Natisnite tabelo v katero vpišete izmere za vaše senčilo ->

NOTRANJE ŽALUZIJE
Alu žaluzije
Lesene žaluzije
Alu žaluzije v imitaciji lesa
Žaluzije iz bambusa
PVC žaluzije v imitaciji lesa
Natančna izmera je najpomembnejši korak pri spletnem nakupu senčil. Zato ta korak povzroča tudi največ zaskrbljenosti --- BREZ SKRBI --- če znate rokovati z merilom in se držite podanih navodil, boste zmogli.
Opomba: vaša nova senčila bodo izdelana natanko po izmerah, kin am jih boste poslali. V primeru napake pri izmeri vam ne bomo mogli pomagati z vrnitvijo izdelka ali povrnitvijo nakupa. Če je senčilo preširoko, ga je ponavadi možno zožati, če pa je premajhno, vam lahko izdelamo drugo po znižani ceni, a nam boste morali prvega najprej vrniti. Torej se je pri izmeri vredno potruditi.

MONTAŽA V OKENSKO ODPRTINO

ŠIRINA SENČILA
Izmerite natančno širino okenske odprtine (od leve do desne) na treh mestih (zgoraj, v sredini in spodaj). Zabeležite si najmanjši rezultat, saj ta predstavlja širino odprtine. Širine senčila naj bo najmanj 10 mm manjša od širine okenske odprtine, da ostane nekaj prostora (5mm na vsaki strain) za lažjo pritrditev senčila in kasneje lažje upravljanje z njim. Pri večjih senčilih, 50mm lesenih ali alu žaluzijah poiporočamo, da zazmislite cello o veji ražliki (14-20mm oziroma 7-10mm na vsaki strain), zaradi praktičnosti in tudi izgleda. Širina je vedno prvi podatek pri izmeri senčil!
VIŠINA SENČILA 
Kot pri izmeri širine senčila, tudi dolžino izmerite na 3 mestih. Za razliko od širine, pa si tu zapišite največji rezultat. Višina je vedno drugi podatek pri izmeri senčil!
*** ne velja za lamelne zavese – glej stran izdelka za več informacij.

POMEMBNO: NA OSNOVI IZMERJENIH OKENSKIH ODPRTIN MORATE SAMI IZRAČUNATI NATANČNE MERE SENČILA Z UPOŠTEVANJEM POTREBNIH ODBITKOV. SENČILA IZDELAMO TOČNO PO MERAH, KI JIH PODATE OB NAROČILU!

***Pri rolojih ni potrebno odbiti več kot 2 – 4mm od mer okenske odprtine, saj je blago že v osnovi nekaj ožje od plastičnih nosilcev.
MONTAŽA IZVEN OKENSKE ODPRTINE

ŠIRINA SENČILA
Izmerite natančno širino okenske odprtine oziroma željeno širino senčila. Poskrbite, da bo senčilo dovolj široko in da svetloba tudi ob strani ne bo mogla mimo. Predlagamo, da pri tej vrsti montaže izmeri okenske odprtine dodate vsaj 10 cm (5 na vsaki strani). Širina je vedno prvi podatek pri izmeri senčil!
VIŠINA SENČILA
Kot pri izmeri širine senčila, tudi dolžino izmerite na 3 mestih. Za razliko od širine, pa si tu zapišite največji rezultat. Temu rezultatu dodajte najmanj 70mm zgoraj za pritrdilne elemente in 50-70mm spodaj. Višina je vedno drugi podatek pri izmeri senčil!

POMEMBNO: NA OSNOVI IZMERJENIH OKENSKIH ODPRTIN MORATE SAMI IZRAČUNATI NATANČNE MERE SENČILA Z UPOŠTEVANJEM POTREBNIH PRIBITKOV ALI ODBITKOV. SENČILA IZDELAMO TOČNO PO MERAH, KI JIH PODATE OB NAROČILU!

-------------------------------------------------------------------

POMEMBEN ZAKLJUČEK: Ne glede na to, ali naročate senčila za montažo znotraj ali zunaj okenske odprtine, jih pri ZASTRI.SI izdelamo TOČNO PO VAŠIH PODANIH IZMERAH.

-------------------------------------------------------------------

PLAČILO
POMEMBNE INFORMACIJE
NAKLJUČNA RECENZIJA
Brigita F., Slovenija
Naročili smo žaluzije iz bambusa, 50 mm. Zelo zadovoljni - odlična kakovost, dostava v roku, enostavna montaža. Stanovanje dobilo popolnoma novo, topl ... preberi več
OBIŠČITE NAS

@:  info@zastri.si

M:  070/384-690

Kaj pravijo kupci... Senčila po meri
Copyright © 2005-2024 ZASTRI.SI Spletna trgovina s senčili